Escape стая за деца и младежи Smart Lab

Замисляли ли сте се как ще се чувства детето ви, ако попадне в света на вашето детство – свят с грамофонни плочи, видеоплеъри, стъклени топчета, фотоапарати с ленти ..

Свят, който не познава интернет, мобилни телефони и умни приложения. Свят, в който разчиташ само на собствените си умения и съобразителност.

Не мислете – потопете го в SmartLab – стаята, която ще го върне назад във времето!

Вашето дете и неговите приятели ще имат изключително преживяване, разплитайки загадки, преминавайки през препятствия /познати за вас, но невиждани от него/, намирайки странни стари предмети, мистериозни тайни врати и помещения.

Ще успеят ли да излязат от стаята на времето ? Проверете сами и резервирайте час, ако:вашето дете и неговите приятели са на възраст между 8 и 16 години

съберете отбор между 2 и 6 млади хора, които са готови в рамките на 1 час да се забавляват без смарт технологии и смарт телефони

искате да отпразнувате по интересен и различен начин празника на вашето дете


Какво още е важно да знаете:

SmartLab e замислена като забавна, предизвикателна  ролева игра на живо – в нея няма плашещи или стресиращи младежите предмети и изпитания.

Играта има „невидим” водещ, който посредством камери, следи младите хора през цялото време и помага за пълноценното им забавление. За деца на възраст между 8 и 10 години, по преценка на родител, водещия на играта може да придружава децата в стаята и да им помага „на живо”.

Продължителност на играта 60 мин. Всички участници минават през предварителен инструктаж и групово обсъждане в края на играта.

След приключване на играта всеки от участниците получава „сертификат” за успешно преминаване на приключението, а отборът – фотосесия за спомен.

Ако отбелязвате важен семеен празник – рожден ден, имен ден и др., не пропускайте да се запознаете и с възможността за допълнително използване на Парти зоната след приключване на играта.

За повече информация и резервация моля свържете се с нас на телефон:

0899 05 21 93
0887 46 97 69