Въпроси и отговори

SmartLab е escape стая - приключенска отборна игра на живо, в която отборът ще бъде затворен в специално създадено за целта помещение, в рамките на 45 минути. Целта на играта е да отворят последната врата от поредицата скрити помещения в рамките на посоченото време. Това се случва след правилното решаване на поредица от загадки, които са последователно и логично свързани.

В зависимост от възрастта на участниците в отбора, екипът на стаята може да промени нивото на трудност на загадките в нея, така че тя да бъде максимално забавна за децата. Играта изисква отборен дух, споделяне на всички намерени предмети и улики с останалите участници.

Играта е предназначена за отбор от 2-ма до 6-ма участници. Можете да добавите участник във всеки момент преди вашият час. Ако празнувате рожден ден и вашите гости са много повече, те могат да играят последователно в два отделни отбора. В този вариант рожденикът, след като изиграе своята игра, ще има изключително специална роля в следващия отбор.

Елате 10 минути преди началния час, който сте резервирайте. Не закъснявайте повече от 15 мин, за да не отпадне вашата резервация.